Hvem er Talbiksen

Talbiksen er et enkeltmandsfirma hjemmehørende i Hvidovre. Talbiksen startede i august 2004 og ejes og drives af Hanne Lüthje Herrmann.

Talbiksen arbejder for at hele bogholderiet digitaliseres, så adgangen og opdateringen af regnskabet effektiviseres.

håndtryk

Professionelt tillidsforhold i højsædet

Når det handler om din virksomheds økonomi, er tilliden til, at tingene bliver gjort ordentligt, altafgørende.

Der lægges stor vægt på at opbygge et gensidigt tillidsforhold til kunderne samt det er meget vigtigt for mig at have et solidt kendskab til mine kunder og deres kerneforretning, da dette giver mig mulighed for at give de bedste råd med på vejen.

Hjælp til bogføring, moms og løn

Jeg tilbyder ydelser inden for blandt andet bogføringmoms og løn. jeg har en meget bred kreds af kunder inden for produktion, detailproduktion, detailbutikker, finansiering, udvikling, håndværk og reklame.

Jeg bruger primært regnskabsprogrammet E-conomic, men har også erfaringer med C5, SummaSumarum, Billy, Navision Trim-it mv. Derudover har jeg erfaring med at importere data fra disse it-systemer til E-conomic.

E-conomic er et netbaseret regnskabsprogram, der gør det muligt for både dig, mig og din revisor at kigge med på en og samme tid.

Links:

www.e-conomic.dk

www.virk.dk

www.skat.dk

www.danløn.dk

www.dataløn.dk

Business man planning, calculating and scheduling his expenses or taxes with his spreadsheets on laptop computer and notepad. Flat style thin line vector illustration isolated on white background.